Album: SzePi képek :: A 2006/07-es tanév eseményei képekben :: Osztálytúrák 2007 nyarán :: 8.a kerékpártúra

föl föl

Separator bar

Ebben az évben június 19-21. között került sor a biciklitúrára...

...melyen 18 diák valamint Zsódi Viktor és Boczor Zoltán tanár urak vettek részt. Az 1. nap az utunk Szegedről Ópusztaszer felé vezetett. Közben, hogy némiképp megpihenjünk, betértünk a sándorfalvi tóhoz. A víz nagyon frissítő volt, újult erővel folytattuk hátralévő utunkat, mígnem megérkeztünk a Szeri kempingbe. A kemping mellett volt a Szeri csárda, ahol elfogyasztottuk ebédünket. Ezután szabad foglalkozás következett. Néhányan bicikliztek, mások a sátraikban beszélgettek. Este mindenki csendesen lepihent, bár akadt egy-két diák, akinek egy kis tornagyakorlatot kellett végeznie beszélgetés miatt.
A 2. nap a reggeli után útra keltünk Kistelek felé. Ott megcsodáltuk a Szent István római katolikus templomot. Amikor végeztünk, továbbkerekeztünk Csólyospáloson át Zsombóra, ahol misén vettünk részt. A második napi ebédünket egy zsombói csárdában fogyasztottuk el. Az ebéd mindenkinek nagyon ízlett, és miután mindannyian megpihentünk, és felfrissítettünk magunkat, elindultunk végső célpontunk, Sziksósfürdő felé. Érkezésünk után felállítottuk sátrainkat, és az egész délután csak fürödtünk és biliárdoztunk.
A 3. nap első felét még a tó mellett töltöttük, csak azután indultunk el Szeged felé. És mi az, ami nem maradhat ki egy túrából sem? A fagyizás! A tanár urak erre is gondoltak, és Dorozsmán meg is kaptuk azt, amire már mindenki nagyon várt. Kis pihenő után már csak visszakerekeztünk Szegedre, és mindenki elindult hazafelé.
Még egyszer köszönjük Zsódi Viktor és Boczor Zoltán tanár uraknak, hogy vezettek minket ezen a nagyszerű túrán, melyen mindannyian jól éreztük magunkat.
Csókási Ákos 9.a


Separator bar
012
053
084
098
116
127
128
133
208
211

Separator bar