Album: SzePi képek :: A 2006/07-es tanév eseményei képekben :: Osztálytúrák 2007 nyarán :: 7.a vízitúra

föl föl

Separator bar

Június 23-án találkoztunk a piarista gimnáziumban

(Úgy volt, hogy előző nap, csak esett az eső.) Bepakoltuk a 4 személyes csónakokat, beszálltunk a buszba, és Zsova Tamás (of.) tanár úr kíséretében elindultunk (15 diák) Algyő felé a vízi túrára. Útközben megálltunk a mellényekért, mert azok nélkül nem evezhettünk volna. Megérkeztünk. Már mindenki izgult, és kérdezgette magában, hogy melyik hajó fog beleborulni. Beszálltunk a csónakokba, és nekivágtunk az Algyő-Szeged távolságnak a Tiszán. Kb. félúton megálltunk pihenni és fürdeni egy jót.
Mikor már láttuk a Bertalan-hidat, megörültünk, hogy itt vagyunk Szegeden. Tanár úrék kicsit lemaradva, de ők is szerencsésen megérkezve kikötöttünk. Mindenki pihent egy kicsit, aztán nekiálltunk a sátorveréshez a Partfürdőn. Délután átmentünk a Ligetfürdőbe (SZUE). Miközben mi szórakoztunk, addig a sátraknál nagy készültségben folyt a vacsora elkészítése, amit Bárkányi Tamás szülei (szüleim) készítettek. A vacsora paprikás krumpli volt. Megettük, kaptunk még egy kis szabadprogramot, aztán eljött a takarodó ideje.
A másnap az már zűrösebben telt, mert a túravezetőnk nem jött el, csak 3 óra késéssel. A többiek átmentek a SZUE-ba fürdeni, nem bírták a várakozást. Aztán elmentünk a Boszorkányszigetig, meg vissza. Délután lett, és kezdtek jönni a gyerekekért a szülők.
Részt vevők név szerint:
Abt Dániel, Holecska Ádám, Petrovics László, Gulyás-Oldal Viktor, Nagy Máté, Lévai Benedek, Kovács Máté, Sári Bende, Samu Barnabás, Stefán Márk, Berkeszi Áron, Szakál Márk, Pap-Takács Tamás, Mák László és Bárkányi Tamás.
Ezek a gyerekek nem unatkoztak a nyár e pár napjában, mert az osztályfőnökük kitett magáért.
Bárkányi Tamás 8.a


Separator bar
3
5
8

Separator bar